NOWA Aktualizacja - wersja 2023.45.

2023-04-03

NOWA Aktualizacja - wersja 2023.45.

Nowa wersja oprogramowania S4H System jest już dostępna w formie pliku do pobrania.
Wraz z nową wersją oprogramowania zostały dodane następujące funkcjonalności:

Zmiany w S4H SYSTEM. Oprogramowanie dla gastronomii:

  • Dodano asygnatę zbiorczą z jadłospisów planowanych na dany dzień.
  • Dodano funkcję kopiowania dokumentu PP.
  • Umożliwiono zaczytywanie przelewów z banku Santander.
  • Dodano obsługę ładowarek samochodów elektrycznych.


Zmiany w S4H SYSTEM. Oprogramowanie dla hoteli:

  • Okno sprzedaży detalicznej — dodano obsługę czytnika kodów kreskowych.
  • Okno sprzedaży detalicznej — dodano informację o niewykorzystanych zaliczkach kontrahenta.
  • Dodano nowy grafik SPA — Kalendarz zasobów.
  • Lista rezerwacji:

Dodano:

- checkboxa: "Bez zasobów wirtualnych"
- filtra: "Bez kończących się rezerwacji"
- sumy pokoi

Przy otwarciu okna, rezerwacje są pobierane z dzisiaj.

Dodano dwa semafory na ustalenie początkowej i końcowej daty: ListaRezerwacji.DniWstecz oraz ListaRezerwacji.DniWprzod, gdzie w pole Wartość wpisujemy odpowiednio ilość dni wstecz (z minusem) i ilość dni wprzód. Od daty bieżącej, wartości z semaforów będą dodawane;

  • Raport zaliczek — dodano 4 nowe parametry wywołania raportu dla niezapłaconych zaliczek:

- Niezapłacone wszystkie (ignoruj datę).
- Niezapłacone wystawione w zakresie dat.
- Niezapłacone z przekroczonym terminem zapłaty na dziś.
- Niezapłacone z terminem zapłaty na okres.

  • Dodano raport Wpływy z rezerwacji wg dni.
  • Ujednolicono okienko "Podglądanych danych gościa".
  • Ujednolicono okno Danych gościa hotelowego przy operacjach Domelduj/Dodaj gościa z listy rezerwacji.
  • Okno sprzedaży detalicznej — dodano informację o niewykorzystanych zaliczkach kontrahenta.

Pozostałe wiadomości

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane na Twoim urządzeniu.
Dowiedz się, jak możesz zmienić te ustawienia i uzyskaj dodatkowe informacje o wykorzystaniu plików cookies.

Akceptuj