NOWY MODUŁ - EWIDENCJA STRAT ŻYWNOŚCI

2018-04-13

 NOWY MODUŁ - EWIDENCJA STRAT ŻYWNOŚCI

Rejestracja  odpadów żywności za pomocą S4H SORTING pozwala dokładnie analizować dane oraz badać możliwe obszary oszczędności.  Wprowadzając zmiany w kuchni w pierwszym roku zaoszczędzisz do kilkudziesięciu procent zmniejszając ilość odpadów .

 

 

Poprzez skuteczną komunikację pomiędzy pracownikami zwiększysz ich zaangażowanie. Poprawisz jakość ochrony środowiska, zarazem zmniejszysz koszty utylizacji oraz koszty transportu.

Dzięki rozwiązaniu S4H zredukujesz emisję CO2

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane na Twoim urządzeniu.
Dowiedz się, jak możesz zmienić te ustawienia i uzyskaj dodatkowe informacje o wykorzystaniu plików cookies.

Akceptuj